دسته‌بندی نشده

معرفی انواع کفپوش خانه

معرفی انواع کفپوش خانه

انواع کفپوش خانه چیست؟

استفاده از انواع کفپوش خانه  درجه یک در منزل یا محیط کار ازجمله تصمیماتی است که‌هر سبک از دکوراسیون داخلی را متحول می سازد. قطعا شما هم به دنبال بهینه سازی و زیباتر کردن فضای خود هستید و هر چند سوا به‌این موضوع فکر میکنید و یکی ازگزینه هایی که به ذهنتان خطور خواهد کرد. تعویض یا نصب است.

همواره درخرید نیاز است که‌به محیطی که قرار است درآن نصب شود توجه داشته باشید. بطور مثال در محیط اداری یا منزل هیچ مانعی ندارد درصورتی که درفضاهایی با تردد بالا پاسخگو نیستند. برخی برای کف حمام و سرویس بهداشتی نیز مناسب اند وهیچ آب و رطوبتی به سطح زیرین آن نفوذ نخواهد کرد و حتی به عنوان عایق نیز استفاده می شود.

به‌علت شرایط متفاوت هر بخش از دکوراسیون داخلی باید همواره درمورد خرید دقت لازم داشته باشید. مخصوصا زمانی که برای فضای مدنظرشما طراحی صورت گرفته باشدد قطعا نوع انواع کفپوش خانه  طراح یا دکوراتور ازابتدا مشخص می سازد زیرا کفپوش محیط مکانی است که انسان روی آن قدم میگذارد و احساس اولیه آن فضا به وی القا می گردد ؛ پس باید هم زیبا باشد و هم اینکه ازنظر کیفیت حد بالایی را  داشته باشد.

استفاده از انواع کفپوش خانه  خارج از بحث زیبایی و نمای کلی کار بیشتر مرتبط با دوام و محافطت ازمحیط و سلامتی شماست. بنابراین با درجه کیفی بالا و دوام بالا استفاده کنید تا بتوانید محیطی ارزنده و زیبا و همچنین با دوام و عالی دراختیار داشته باشید.
ازسمت دیگر نمی توان بدون توجه به امر زیباشناسی و رنگ شناسی در دکور منزل و یا محیط کار کفپوشی را انتخاب کنید. باید حتما برای اینکه بهره وری و آرامشتان درمحیط تحت اختیار شما بیشتر باشد؛ در زمان انتخاب به‌این موارد نیز توجه کنید. هدف ما از نگارش این مقاله هدایت شما به‌سوی انتخاب و خرید کفپوشهای متنوع با دراختیار داشتن اطلاعات کاملی درمورد جنس و طرح و نقش آن هاست. زیرا در مورد هر فاکتور نام برده اگر بخوبی اطلاعات نداشته باشید نمیتوانید بخوبی تصمیم بگیرید.

دراین مقاله قصد داریم شما سروران گرامی را با بهترین مدل ها ازارزان قیمت و اقتصادی تا لوکس ترین های انواع کفپوش خانه  موجود در بازار ایران نیز آشنا کنیم. درادامه به بررسی انواع آن می پردازیم.

انواع کفپوش خانه  چوبی 

کفپوش‌های چوبی انواع گوناگونی دارند که بهتر است با تمام آنها آشنا باشید. در این صورت، هنگام خرید کفپوش، بهترین گزینه را براساس محیطی که قصد اجرای کف آن را دارید، انتخاب می‌کنید.

انواع کفپوش خانه پارکت

پارکت از پرکاربردترین پوشش‌های کف در محوطه داخلی ساختمان است. این کفپوش از قطعات جامد چوب و الوار تولید می‌شود. پارکت را می‌توان در ابعاد و اشکال مختلف در بازار پیدا کرد.

انواع کفپوش خانه ترموود

ترموود از فرآوری چوب‌های طبیعی ساخته می‌شود. از آنجایی که در تولید ترموود از فرآیند حرارت‌دهی کمک می‌گیرند، به این نوع کفپوش‌ها، ترموود می‌گویند.

انواع کفپوش خانه لمینت

انواع کفپوش خانه  لمینت هم نوعی پارکت است که از ترکیب چسب، پلیمر و حرارت تولید می‌شود. این پارکت‌ها هم فرآیندی مشابه ترموود را طی می‌کنند؛ اما مواد اولیه آن‌ها متفاوت است. انواع کفپوش لمینت به صورت چندلایه‌ تولید می‌شود و لایه اول آن‌ها، ملامینه است.

کفپوش سرامیکی

انواع کفپوش خانه چه کسی هست که سرامیک را نشناسد؟ کفپوش سرامیکی از گذشته تا بحال من جمله پر استفاده و پر طرفدار است. قطعا این موضوع دلایل متعددی دارد. همچنین تا به حال با پیشرفت تکنولوژی هم ظاهر و هم کیفیت آن تغییر کرده است.درگذشته نیز کفپوش‌‌سرامیکی از محبوبیت بالایی بین مردم برخوردار بوده است و البته این بدلیل تنوع اندازه، رنگ و طرح دراین متریال و همینطور دوام بالای ی در برابر شست و شو با آب است.

ولی قطعا مانند هرمتریال دیگری نیز دارای انواع مختلف و همین طور کیفیت های متفاوت است. قیمت کفپوش سرامیک را نباید تنها از یک برند و یک مغازه پیگیری کنید چون دنیای وسیعی دارد و بسیاری ازآن ها درزمره کفپوشهای معمولی هستند.

انواع کفپوش خانه ولی اگر بدنبال سرامیک درجه یک هستید حتما با ما در تماس باشید تا به‌شما نمونه های عالی را معرفی کنیم؛ سرامیک ها در انواع لعاب دار و بدون لعاب وجود داشته که در نوع لعاب دار، سرامیک ها را با یک لایه لعاب که میتواند مات، نیمه براق و براق باشد درهنگام فرآوری تولید می پوشانند. ضخامت هر قطعه سرامیک از۴ الی ۱۲ میلی متر است و سطح زیرین آن ها برای چسبیدن بهتر به‌کف زیرین زبر بوده و بوسیله دوغاب اطراف آن ها را پر میکنند.

انواع کفپوش خانه  پی وی سی

انواع کفپوش خانه پی وی سی بسیار بادوام و مقرون به صرفه است. کفپوش پی وی سی گزینه‌ای بسیار مناسب برای افرادی است که به دنبال ظاهری مجلل و دوام زیاد هستند، اما به دنبال گزینه‌ای مقرون به صرفه می‌گردند. کفپوش‌های پی وی سی به صورت یکه تکه، یا رولی موجود هستند. یکی از مزیت‌های کفپوش پی وی سی این است که علاوه بر مقاومت در برابر آب، خط و خش و لکه‌ها، از نظر ظاهری هم زیبا هستند. کفپوش پی وی سی برای مکان‌های پرتردد مانند آشپزخانه و راهروها گزینه مناسبی بوده و به راحتی نصب می‌شود.

همچنین تنوع رنگ کفپوش‌های پی وی سی زیاد است. روکش پی وی سی در برابر لکه نیز مقاوم بوده و سطح آن با گذشته زمان نیازی به پرداخت و صاف کردن ندارد. هنگام خرید کفپوش پی وی سی، به وجود لایه ضد خط و خش بر روی آن توجه کنید. این لایه روی سطح کفپوش کار گذاشته شده است و جنس آن از یک روکش شفاف و پلی اورتان است. این لایه، کفپوش را برابر آب، خط و خش و سایش مقاوم می‌کند. همچنین برخی از کفپوش‌های پی وی سی، شبیه به چوب و سنگ‌های گران‌قیمت هستند که به آنها ظاهری مجلل بخشیده است.

کفپوش اپوکسی به چه شکل اجرا میشود؟

اصطلاح انواع کفپوش خانه  اپوکسی اغلب برای توصیف انواع سیستم کفپوش کف استفاده می شود که از رزین های اپوکسی با عملکرد مختلف تشکیل شده است. کفپوش اپوکسی یا کفپوش بدون درز نوعی از کفپوش های مدرن بوده که به صورت یک مایع یکپارچه و با ضخامت 0/5 تا 5 میلیمتر بر روی کف های بتنی سیمانی، سنگی، فلزی و موزائیکی قابل اجرا می باشد. این محصول در رنگ ها و طرح های مختلف یافت می شود و از زیبایی بالایی برخوردار است.
از ویژگی های اصلی این محصول که کاربری آن را توجیح می کند، کیفیت و دوام بالای آن در شرایط سخت محیطی است، به طوریکه سالیان زیادی کاربری داشته در برابر بارهای سنگین وارده دوام دارد. این محصول در مواردی کاربرد دارد که کف فضا علاوه بر مقاومت و دوام بالا، نیاز به ظاهری زیبا و شفاف داشته باشد. 
 

ساختار تشکیل دهنده رزین های اپوکسی

همانطور که از اسم این محصول نیز مشخص است، انواع کفپوش خانه  از رزین های اپوکسی شکل یافته است و اپوکسی ماده ای است پلیمری که قبل از اجرا حالت مایع داشته و پس از اجرا با کمک واکنش های شیمیایی به ماده ای جامد تبدیل می شود. این ماده به لحاظ خواص مکانیکی بسیار قوی و مستحکم بوده و در برابر مواد شیمیایی مقاومت زیادی از خود نشان می دهد.
 
لازم به ذکر است که مشخصات فنی این محصول با استفاده از ترکیبات شیمیایی مختلف قابل تغییر و اصلاح است. گفتنی است اپوکسی دامنه کاربرد وسیعی دارد و از آن جمله می توان کاربرد آن را در چسب های همه کاره نام برد.

کاربرد کفپوش اپوکسی چیست ؟

  • انواع کفپوش خانه  اپوکسی برای کف فضاهای صنعتی مانند کارخانجات و کارگاه ها.
  • کفپوش اپوکسی انبارها
  • فضاهای تجاری مانند فروشگاه ها، مجتمع های تجاری و مراکز خرید. 
  • پوشش کف خانه ها و منازل و به خصوص حمام، سرویس بهداشتی و استخر.
  • انواع کفپوش خانه  بیمارستان ها و درمانگاه ها.
  • آرایشگاه ها و سالن های آرایشی.
  • کفپوش اپوکسی سالن ورزشی
  • کفپوش فرودگاه ها.
  • انواع کفپوش خانه  اپوکسی پارکینگ

مزایای کفپوش اپوکسی 

  • مقاومت در برابر حریق
  • مقاومت در برابر فشار بالا و ضربه
  • مقاومت در برابر خورنده‌های اسیدی
  • نگهداری آسان
  • نصب آسان
  • ماندگاری بالا
  • ایمن
  • انواع کفپوش خانه قابلیت ترمیم

معایب کفپوش اپوکسی

  • لغزندگی
  • هزینه بالا
  • آسیب در صورت تماس با آب
  • انواع کفپوش خانه شکستگی و ترک در صورت قرارگیری در معرض دمای بالا

کفپوش سنگی

سنگ یکی ازمصالحی است که تاریخ و قدمت استفاده ازآن به قدمت بشر بر میگردد. همواره استفاده ازیک مصالح ارگانیک و با دوام یکی از برترین انتخاب هایی است که میتوان برای یک خانه مسکونی انجام داد. سنگ ها یکی از مصالح طبیعی و همینطور ازجمله گران ترین مصالح ساختمانی به‌شمار می آیند به همین دلیل مگر درپروژه های بسیار لوکس دراماکن معمول تر درفضاهایی ازآن ها استفاده میگردد که دوام بیشترمحیط مدنظر باشد.

انواع کفپوش خانه بطور مثال از سنگ ساختمانی بیشتر در فضای آشپزخانه و سرویس های بهداشتی استفاده می شود. کفپوش‌‌سنگی را میتوان درفضای بیرون و محوطه ساختمان نیزاستفاده کرد. ولیکن نوع سنگی که‌برای این کار استفاده می کنید قطعا باید متفاوت باشد.
سنگ ها انواع مختلفی دارند از کوارتز و مرمر و تراورتن گرفته تا سنگ های معمولی تر بر اساس بودجه و محیطی که قرار است درآن بهره برداری داشته باشید قابل استفاده است.

کفپوش لمینت

از بهترین گزینه هایی میتوانیم کف منزل یا محیط شرکت خود به بهترین شکل و نیز ارزانترین قیمت دکور کنیم، کف پوش لمینیت است.

انواع کفپوش خانه  لمینت، درجهت رفع مشکلاتی که پارکت های چوبی داشتند، ساخته شده اند. عمر این نوع کفپوشها زیاد بوده و از الیاف فشرده چوب یا اچ دی اف ساخته شده اند. پارکت لمینت به علت شباهت زیادی به پارکت چوبی دارد بسیار مورد توجه طرفداران پارکت چوبی که ازپس هزینه های مراقبت پارکت بر نمی آیند قرار گرفته است.

لمینت ها بصورت کلیکی درهم قفل می شوند و زیر آن ها لایه ای از جنس فوم قرار می گیرد.از دلایل دیگر محبوبیت لمینیت آسانی تعویض و جابه جایی کفپوشهای لمینت است. این گونه کفپوشها به نسبت پارکت های چوبی از قیمت مناسب تری برخوردار هستند و همچنین دوام بالاتری دارند.

تنوع درطرح و رنگ و کار انواع کفپوش خانه  لمینیت باعث شده است در زمره کفپوشهای بسیار پرطرفدار قرار بگیرد؛ ضمن اینکه بدلیل وجود فوم سایلنت بدون صدا و جیرجیر کفپوش چوبی است وو نیازی به ساب و روغن و پولیش نیز ندارد. این انواع کفپوش خانه  عالی پیش ساخته تنها نیاز دارد زمانی قبل از اجرای پروژه، چیزی بین 24 الی 48 ساعت درمحیط قرار بگیرد تا با محیط شما هم دما شده و سپس نصب گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *